Индивидуальная анатомия и топография пирамид верхнего конца почки человека зрелого и пожилого возраста - Вдовиченко В.Ю. (Крокус, 2009)
Були вивчені 152 нирки за допомогою методів прямої морфометрії та отримання плоскопаралельних зрізів органу на макротомі з використанням речовини для контрастування з метою вивчення особливостей індивідуальної анатомічної мінливості та координатної топографії пірамід верхнього кінця нирки. Отримані дані повинні враховуватися при виконуванні анатомічно обгрунтованих органозберігаючих операцій.
Keywords: нирка; ниркова піраміда; органозберігаючі операції