69441 ВИНОСНИЙ ЛАТЕРАЛЬНИЙ З'ЄДНУВАЧ ДЛЯ ПРИСТРОЇВ ДЛЯ ОСТЕОСИНТЕЗУ ХРЕБТА. - Продан О.І.; Перепечай О.О.; Чернишов О.Г.; Іванов Г.В.; Подліпенцев В.В. (My University, 2012)
Виносний латеральний з'єднувач для пристроїв для остеосинтезу хребта містить з'єднувальний стержень та споряджений затискним гвинтом з'єднувальний корпус, сполучений з одним кінцем з'єднувального стержня. Затискний гвинт установлений у двох співвісних один одному циліндричних отворах, один з яких споряджений різзю, виконаних у корпусі по обидва боки від наскрізного прорізу. Бічна стінка циліндричного затискного отвору споряджена на одному та другому його кінцях відповідно першою та другою групами з трьох пірамідальних зубців, рівновіддалених один від одного по колу, розташованих радіально вершинами до центру циліндричного затискного отвору.