Військовий шпиталь 1943 р - (:unkn) unknown (My University, 1943)
Під час ІІ світової війни інститут був евакуйований в м.Новосибирськ де працював, як військовий шпиталь. Після війни перетворений на Новосибирский НИИ травматологии и ортопедии.