133983 Спосіб моделювання вкорочення довгих кісток кінцівок у тварин, які ростуть - Рокутов В.С.; Хмизов С.О. (My University, 2019)
Спосіб моделювання вкорочення довгих кісток тварин, які ростуть включає тимчасове блокування їх наросткової зони за допомогою пластини з наступним видаленням її. Блокують наросткову зону однієї здорової кістки стегна тварини, яка росте, двома симетрично розташованими блокованими пластинами з гвинтами співвісно з поздовжньою віссю кістки.