157605 АПАРАТ ЗОВНІШНЬОЇ ФІКСАЦІЇ КІСТКОВИХ ФРАГМЕНТІВ - Хмизов С.О.; Гриценко А.В.; Карпінський М.Ю.; Карпінська О.Д. (My University, 2024)
Апарат зовнішньої фіксації кісткових фрагментів містить встановлені на відстані одна від одної з можливістю кутового і поперекового переміщення їх між собою за допомогою центральної і бічних нарізних штанг дві перфоровані фігурні пластини з опорами, в яких паралельно площині опор виконані крізні отвори у вигляді дугоподібних та прямокутних пазів. В дугоподібні пази по обидва боки перфорованої пластини на її протилежних площинах встановлені два рухомі циліндричні стрижнеутримувачі з можливістю обертання навколо власної осі, в яких закріплено нарізні стрижні під визначеним кутом відносно один до одного.