Вібраційна розробка іммобілізаційних контрактур колінного суглоба - Тяжелов О.А. (My University, 2023)
FAIR дані результатів низькочастотної (20Гц) вібраційної розробки іммобілізаційних контрактур колінного суглоба
Keywords: колінний суглоб; вібрація