68054 ОРТОПЕДИЧНИЙ КОРСЕТ. - Тимченко І.Б.; Диннік О.А.; Трубаєва Т.В.; Суворова В.В.; Голухова А.Г.; Сосніна Ю.К.; Кузнєцов О.П.; Ковбаса Т.К.; Чепурний В.А. (My University, 2012)
Ортопедичний корсет містить з'єднані між собою за допомогою ременів із застібками передню і задню опори. На верхній і нижній частинах задньої опори закріплені поперечні пелоти, виконані у вигляді однобічних клинів, в кожному з яких поверхня контакту зі спиною пацієнта виконана угнутої форми і ширина основи клина у сагітальній площині лежить у межах від 5 мм до 25 мм, задня опора виконана плоскою і з поздовжнім отвором у формі трапеції із радіусними скругленнями у кутах.