Всеукраїнськанауково-практична конференція «Сучасні дослідження в ортопедії та травматології» Другі наукові читання пам'яті академіка О. О. Коржа: Збірник наукових праць - (:unkn) unknown (My University, 2014)
До збірки увійшли матеріали наукових праць Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні дослідження в ортопедії та травматології». Другі наукові читання пам'яті академіка О. О. Коржа