Мапа піків потужності за частотою та часом при стоянні без фіксації та з фіксацією суглобів нижньої кінцівки (0111U000070_Fixation of the hip joint) - Тяжелов О.А.; Карпінський М.Ю.; Карпінська О.Д. (My University, 2013)
Дані експериментальних статографічних досліджень стояння пацієнта з фіксацією кульшового суглоба.