Навчальні ресурси UMLS - (:unkn) unknown (My University, 2025)
UMLS об’єднує та поширює ключову термінологію, стандарти класифікації та кодування, а також відповідні ресурси для сприяння створенню більш ефективних і сумісних біомедичних інформаційних систем і послуг, включаючи електронні записи про стан здоров’я.