Отчет о деятельности лазарета совета съезда горнопромышленников юга России для раненых воинов в городе Харькове - Вегнер К.Ф. (My University, 1915)
Протокол засідання 18 грудня 1914 року На засіданні 18 грудня 1914 року, за пропозицією Голови Ради, Рада З'їзду постановила видати звіт про діяльність Лазарету Ради З'їзду для поранених воїнів. Мета такого видання полягає не лише в тому, щоб жертводавці знали і бачили, куди йдуть їхні кошти, але й у тому, щоб ті методи лікування, які застосовуються в Лазареті Ради З'їзду, отримали широку огласку та викликали б належну критику та оцінку їх, сприяючи таким чином їхньому подальшому вдосконаленню та прокладенню нових шляхів і нових способів у справі лікування пошкоджень поранених воїнів, Складання звіту доручено Радою З'їзду старшому лікарю Лазарету, завідуючому Медико-Механічним Інститутом Ради З'їзду д-ру мед. К. Ф. Вегнеру¹).