24201 Трансплантат міжхребцевого диска - Радченко В.О.; Малишкіна С.В.; Дедух Н.В.; Костицька О.М. (My University, 2007)
Трансплантат міжхребцевого диска містить клітини і являє собою суспензію, яка складається із клітин хрящового диферону і макромолекул матриксу, одержаних в процесі культивування клітин скелетогенної мезенхіми в культурі високого ступеня щільності.