30489 СПОСІБ ХІРУРГІЧНОГО ЛІКУВАННЯ ПУХЛИН ХРЕБТА ТА ПРИСТРІЙ ДЛЯ ЙОГО ВИКОНАННЯ - Корж М.О.; Продан О.І.; Філіпенко В.А.; Тітов Ю.Д. (My University, 2000)
Винахід відноситься до медицини, а саме ортопедії, травматології та онкології, і може використовуватись при хірургічному лікуванні хворих з пухлинами хребців. Спосіб хірургічного лікування пухлин хребта полягає у видаленні хребця та виконанні спондилодезу.