Генератор DMP - (:unkn) unknown (My University, 2026)
План управління даними (Data Management Plan – далі DMP) — це документ, який детально описує, як науковий працівник або група наукових працівників будуть збирати, обробляти, організовувати, обмінюватися, і зберігати наукові дані протягом усього дослідження та після його завершення. План управління даними є важливою складовою більшості наукових проєктів, оскільки забезпечує належне управління даними і відповідає вимогам організацій-замовників.
Для встановлення Генератора DMP – зайдіть за посиланням, скопіюйте .zip файл. Розпакуйте. Інструкція до використання в каталозі doc.
Keywords: FAIR; DMP; План управління даними