Інструкція з використання Colectica for Excel 7.5 (Standard Edition) - Карпінська О.Д. (My University, 2025)
Colectica for Excel — це надбудова до Microsoft Excel, яка дозволяє документувати набори даних, додаючи метадані (описову інформацію) відповідно до стандарту DDI (Data Documentation Initiative). Це корисно для дослідників, аналітиків і організацій, які хочуть зробити свої дані зрозумілими, прозорими та придатними для повторного використання. Безкоштовна версія (Standard Edition) має базовий функціонал, але її достатньо для основної документації, яку планують розмістити в інституціональному репозитарії. Ця інструкція допоможе вам розпочати роботу з Colectica for Excel