27287 СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ КОРСЕТА ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ТА ПРОФІЛАКТИКИ РОЗВИТКУ СПОНДИЛОЛІЗУ ТА ДИСПЛАСТИЧНОГО СПОНДИЛОЛІСТЕЗУ У ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ - Чекрижев Д.О.; Мезенцев А.О.; Петренко Д.Є.; Барков О.О. (My University, 2007)
Спосіб виготовлення корсета для лікування та профілактики розвитку спондилолізу та диспластичного спондилолістезу у дітей та підлітків, при якому можливо відновити в повній мірі сагітальний хребтово-тазовий баланс, створити сприятливі умови для відновлення дефекту міжсуглобової частини дуги тіла хребця, а також виконати вправлення зміщеного тіла хребця або здійснити профілактику його зсуву