113624 Застосування статографії як способу діагностики можливих ускладнень у хворих з діабетичною стопою після різних видів хірургічного втручання - Данилова О.В.; Карпінська О.Д.; Белов С.Г. (My University, 2017)
Застосування статографії як способу оцінки адаптації хворих з діабетичною стопою після різних видів хірургічного втручання.
Keywords: діабетична стопа; статограф