55109 ПРИСТРІЙ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КАНАЛІВ У КІСТКАХ. - Скребцов В.В.; Корольков О.І.; Хмизов С.О. (My University, 2003)
Пристрій для виконання каналів у кістках містить раму, яка складається із штанги, на якій за допомогою стопорних гвинтів переміщується та фіксується рамка. Робочий кінець штанги і робочий кінець рамки оснащені отворами, в яких за допомогою стопорних гвинтів установлені змінні троакари, кожен з яких являє собою циліндричну втулку. Робочий кінець втулки має спеціальну заточку із зубцями, а другий кінець має ручку з міткою, яка розміщена навпроти спеціальної заточки.