Планування наукових досліджень на етапі теоретизації медичної науки (на моделі ортопедичної артролоґії) - Сіменач Б.; Бабуркіна О.; Simenach B.; Baburkina O. (Крокус, 2010)
В посібнику розкриваються та з’ясовуються різні аспекти процесу пізнання, основні засновки щодо планування, на основі яких автор зможе зорієнтуватися в пошуковій ситуації, а саме теоретичні та методолоґічні основи планування, технолоґії наукового планування, особливості процесу планування, алґоритмованій системі планування наукових досліджень.

The manual reveals and clarifies various aspects of the cognitive process, the basic principles of planning, on the basis of which the author will be able to navigate in a search situation, namely the theoretical and methodological foundations of planning, scientific planning technologies, features of the planning process, and the algorithmic system of scientific research planning.
Planning scientific research at the stage of theorizing medical science (on the model of orthopedic arthrology)