48695 КЕРАМІЧНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ПЛАСТИКИ КІСТКОВИХ ДЕФЕКТІВ. - Корж М.О.; Філіпенко В.А.; Ульянчич Н.В.; Дєдух Н.В.; Малишкіна С.В.; Авакумов А.Б.; Лихнякевич Т.Г.; Ашукіна Н.О.; Авакумов О.Б. (My University, 2002)
Керамічний матеріал для пластики кісткових дефектів має у своєму складі гідроксилапатит та як антибактеріальну речовину срібло, іони якого введені у структуру гідроксилапатиту