24112 Внутрішньокістковий анкер - Тяжелов О.А.; Паздніков Р.В. (My University, 2007)
Внутрішньокістковий анкер містить стрижень, на одному із кінців якого закріплена лавсанова нитка. Нитка закріплена на стрижні ексцентрично до його поздовжньої осі.