Нове знання (методолоґічні поради) - Сіменач Б.І.; Simenach B.I. (My University, 2008)
Ціллю нашого дослідження є з’ясування суті цієї конфліктної ситуації, що склалася в управлінні науковою діяльністю на прикладі „нового знання” та визначення шляхів виходу з неї. Дослідження виконується на моделі ортопедичної артрології. У наших міркуваннях враховуємо власний досвід (парадиґму) з питань інтеґрації - теоретизації ортопедичної артролоґії.

The aim of our research is to clarify the essence of this conflict situation that has arisen in the management of scientific activity on the example of "new knowledge" and to determine ways out of it. The research is carried out on the model of orthopedic arthrology. In our considerations, we take into account our own experience (paradigm) on the issues of integration - theorization of orthopedic arthrology.
New knowledge (methodological advice)