Способ определения объема печени применительно к скрининг-диагностике - Горяинова Г.В.; Гриша И.Г. (Крокус, 2009)
Запропонований нами розрахунковий спосіб визначення об’єму печінки, базується на даних морфометрії й може бути використаний у терапевтичній клініці з метою скрінінгдіагностики цирозів печінки, а також у хірургічній гепатології для визначення остаточного функціонування об’єму органа.
Keywords: цироз печінки; хірургічна гепатологія; об’єм органу