54226 Пристрій для тарування датчиків тиску - Карпінський М.Ю.; Остроухов В.Д.; Мітелев Д.А.; Вирва О.Є. (My University, 2003)
Пристрій для тарування датчиків тиску містить герметичну камеру з еластичною перегородкою і вбудованими в камеру над перегородкою трубопроводом для подачі стисненого газу або повітря і контрольним манометром, а також проміжний навантажувальний елемент, який взаємодіє з одного боку з перегородкою, а з другого - з контрольними датчиками, що розташовані на установочній площадці. Проміжний навантажувальний елемент виконаний у вигляді рухомої, що встановлена на вертикальних напрямних, жорсткої платформи, контактна з датчиками поверхня якої виконана плоскою.