К проблеме лечения неврастении, коморбидной с системной дисплазией соединительной ткани у подростков - Мителев Д.А. (Крокус, 2008)
Проведено аналіз формування основних клініко-психопатичних та неврологічних проявів неврастенії на тлі системної дисплазії сполученої тканини (СДСТ) у підлітків, а також клінічна апробація нових методів лікування сполученої патології.
Keywords: неврастенія; системна дисплазія