Збірник наукових праць за матеріалами науково-практичної конференції, присвяченої 110-й річниці заснування ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка НАМН України» та міжнародного навчального курсу «Сучасні питання тотального ендопро-тезування кульшового та колінного суглобів» (м. Харків, 04–05 жовтня 2017 р.) - (:unkn) unknown (ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка НАМН України», 2017)
У тезах науково-практичної конференції представлені результати наукових досліджень та практичної роботи провідних учених у галузі ортопедії та травматології.
Keywords: Травматологія; Ортопедія