48253 СПОСІБ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ НЕКРОТИЧНОГО УРАЖЕННЯ ГОЛОВКИ СТЕГНОВОЇ КІСТКИ. - Корж М.О.; Вишняков А.Є. (My University, 2010)
Спосіб ультразвукової діагностики некротичного ураження головки стегнової кістки шляхом візуалізації контуру головки з фіксацією його сонографічного зображення і наступного оцінювання характеру і розміру ураження та обстеження суцільності субхондрального шару головки.