Иммуномодулирующий аспект антистрессового действия инмунофлама в эксперименте - Кратенко А.С. (Крокус, 2009)
Інмунофлам (75 мг/кг) за умов емоційного стресу «Сенсорний контакт» нормалізує інтегральні показники стресу (коефіцієнти маси внутрішніх органів, стан слизової оболонки шлунку), підвищує рівень вітаміну С в наднирниках, попереджує стресове зниження показників фагоцитарної реакції.
Keywords: емоційний стрес; сенсорний контакт; інмунофлам; стрес-реакція; імуномодулююча дія