154648 Спосіб моделювання вибухових переломів тіла хребця грудного відділу хребта - Попсуйшапка К.О.; Тесленко С.О.; Попов А.І.; Карпінський М.Ю.; Карпінська О.Д. (My University, 2023)
Спосіб моделювання вибухових переломів тіла хребця грудного відділу хребта здійснюють на анатомічних препаратах блоків хребетних сегментів тварини (свині) шляхом механічного пошкодження елементів хребта. При цьому пошкодження наносять на хребець Th6, моделюють його вибухові переломи шляхом послідовного руйнування структур.