Измерения и измерительные шкалы в медико-биологических исследованиях - Карпинская Е.Д. (Крокус, 2009)
Робота присвячена питанням вимірювання та вираження виміряних велиин. Розглянуті види метричних та неметричних шкал, їх особливості стосовно медико-біологічних досліджень.
Keywords: шкала; вимірювання; оцінка