Біофізичний профіль плоду та особливості кровотоку в системі матка-плацента-плід у вагітних з туберкульозом легенів - Стрюков Д.В. (Крокус, 2009)
Отримані результати свідчать про те, що для своєчасної діагностики субклінічнимх форм гемо реологічних та дисциркуляторних порушень в період гестації слід використовувати найбільш інформативні тести: дані доплерометричного дослідження гемодинаміки в судинах ФПК, КТГ, БПП.
Keywords: вагітність; туберкульоз легенів; фетоплацентарний комплекс