53310 ПРИСТРІЙ ДЛЯ КОРЕКЦІЇ ТА ФІКСАЦІЇ ХРЕБТА - Шимон В.М.; Радченко В.О.; Лигун Л.М. (My University, 2003)
Пристрій для корекції та фіксації хребта має пластини та гвинти. Пластини споряджені пазами, які розміщені поперек пластин і знаходяться посередині отворів для гвинтів, голiвки гвинтів з боку нарізного стержня мають виступи, які входять в пази пластин. Голiвка кожного гвинта має отвір зі сферичними фасками з обох боків, через отвори голiвок проходять нарізні стержні, на яких встановлені спеціальні гайки. Одна сторона кожної спеціальної гайки має сферичний виступ, який входить в сферичну фаску голiвки гвинта.