72359 СПОСІБ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ГРИЖІ МІЖХРЕБЦЕВОГО ДИСКА. - Корж М.О.; Радченко В.О.; Шимон М.В.; Дєдух Н.В.; Малишкіна С.В.; Чепурний В.А. (My University, 2012)
Спосіб експериментального моделювання грижі міжхребцевого диска включає вилучення драглистого ядра з міжхребцевого диска хребтового рухового сегмента хребта щура і трансплантацію його на спинномозковий нерв. Драглисте ядро трансплантують на проксимальну частину великогомілкового нерва.