Особенности развития психопатологии у детей раннего возраста - Михановская Н.Г. (Крокус, 2008)
З позицій екологічної теорії розвитку розглядаються проблеми формування психопатичних порушень у дітей раннього віку. Звертається увага на взаємодію біологічних та соціальнопсихологічних факторів в реалізації нормативного розвитку дітей.
Keywords: психопатичні порушення; діти