31859 ПРИСТРІЙ ДЛЯ ОСТЕОСИНТЕЗУ ПЕРЕЛОМІВ ДОВГИХ КІСТОК - Корж М.О.; Тимченко І.Б.; Тяжелов О.А.; Чорний Б.П.; Андреєв А.Г.; Голухова А.Г.; Тарасенко В.І.; Севідова О.К. (My University, 2008)
Пристрій для остеосинтезу переломів довгих кісток містить внутрішньокістковий штифт, накісткову пластину з рентгенконтрастним покриттям, виготовленими з вуглець-вуглецевого композиційного матеріалу.