23034 СПОСІБ ХІРУРГІЧНОЇ КОРЕКЦІЇ ФРОНТАЛЬНИХ ДЕФОРМАЦІЙ КОЛІННОГО СУГЛОБА - Пустовойт Б.А.; Лигун Л.М.; Лук'янченко В.В.; Баха В.Ф.; Ях'я, Тарик Зияд Абдул-Азиз; Шимон В.М. (My University, 2007)
Спосіб хірургічної корекції фронтальних деформацій колінного суглоба включає виконання доступу до проксимального відділу малогомілкової кістки, резекцію її частини або її пересікання, доступ до горбистості великогомілкової кістки, свердлення каналів, пересікання перемичок кістки, відведення або приведення дистального фрагмента, фіксацію кісткових фрагментів великогомілкової кістки.