87425 ЕКСПРЕС-ОРТЕЗ ШИЙНОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА. - Філіпенко В.А.; Бондаренко С.Є.; Жигун А.І. (My University, 2014)
Пристрій для бісегментарної міжтілової динамічної фіксації хребців містить пластину, яка має два периферичні та один центральний проміжний сегмент з двома парами наскрізних отворів у периферичних сегментах та одним довгастим наскрізним отвором у центральному проміжному сегменті, та забезпечена шипами на контактній стороні пластини по кутах периферичних сегментів та краю центрального проміжного сегменту. Одна пара отворів в одному з периферичних сегментів пластини виконана округлої, а друга пара отворів в іншому периферичному сегменті виконана довгастої форми, а шипи по краю центрального проміжного сегменту пластини виконані під кутом назовні по відношенню до розташованих під прямим кутом до площини пластини шипів по кутах периферичних її сегментів.