62437 СПОСІБ ПЕРЕДНЬОГО МІЖТІЛОВОГО СПОНДИЛОДЕЗУ - Бариш О.Є.; Бузницький Р.І. (My University, 2011)
Спосіб переднього міжтілового спондилодезу здійснюють шляхом застосування вертикальних циліндричних сітчастих імплантатів, порожнину яких заповнюють пористими алюмооксидними керамічними імплантатами, термінальні відділи яких моделюють у вигляді півсфери.