85309 Спосіб стимуляції регенерації кісткової тканини - Маколінець В.І.; Малишкіна С.В.; Гращенкова Т.М.; Нікольченко О.А.; Мельник В.В.; Вишнякова І.В.; Суббота І.А. (My University, 2013)
Спосіб стимуляції регенерації кісткової тканини включає дію на зону стимуляції імпульсним низькоінтенсивним ультразвуком з частотою коливань 880 кГц, інтенсивністю дії ультразвуком 0,4 Вт/см2 та 0,7 Вт/см2 . Дію ультразвуком на зону стимуляції починають через 3 доби після хірургічного втручання, курс дії становить 7 діб, тривалість щоденної процедури 5 хвилин, тривалість імпульсу дії 4 мс, пауза міх імпульсами - 16 мс, при цьому інтенсивність дії ультразвуком впродовж перших 4 діб дорівнює 0,7 Вт/см2 , в наступні 3 доби - 0,4 Вт/см2 .