34360А Пристрій для визначення умов однакового навантаження стоп людини при різній довжині нижніх кінцівок - Мителева З.М.; Карпінський М.Ю.; Органов В.В.; Мителев Д.А.; Кокоровец Ю.Я.; Нікітина З.І. (My University, 2010)
Пристрій для визначення умов однакового навантаження стоп людини при різній довжині нижніх кінцівок, який складається з опорної площадки, встановленої на опорах-датчиках, підсилювачів, аналого-цифрових перетворювачів та системи обробки інформації та індикації, опори-датчики з'єднані з підсилювачами, підключеними до входів аналого-цифрових перетворювачів, відрізняється тим, що в пристрій введений блок комутації, а опорна площадка складається з чотирьох симетрично розташованих прямокутних вимірювальних частин, розміщених відповідно під передніми та задніми відділами стоп, виходи аналого-цифрових перетворювачів з'єднані з входами блока комутації, виходи якого підключені до системи обробки інформації та індикації, крім того, в пристрій додатково введені права та ліва основи, вісім кронштейнів, чотири втулки-стакана, опорна платформа та чотири фіксуючих штиря, причому опоридатчики правої та лівої пари вимірювальних частин спираються, відповідно, на праву та ліву основу, на нижніх поверхнях яких під кожною вимірювальною частиною розташовані праворуч та ліворуч від поздовжніх осей основ по одному направленому вниз кронштейну, який має на нижньому кінці боковий виступ, виступи пари кронштейнів, які знаходяться під вимірювальною частиною, входять у протилежно розташовані пази двозаходної різьби, нарізаної на внутрішній циліндричній поверхні втулки-стакана, встановленої під вимірювальною частиною на опорній платформі пристрою на осі, яка проходить через дно втулки-стакану, на опорній платформі під кожною основою між втулками-стаканами розташовані по два направлених вгору фіксуючих штиря, які проходять із зазором крізь отвори в основах та утримують основи від горизонтальних зміщень.