108974 СПОСІБ МОДЕЛЮВАННЯ МІЖТІЛОВОГО СПОНДИЛОДЕЗУ. - Радченко В.О.; Левшин О.А.; Іванов Г.В. (My University, 2016)
Спосіб моделювання міжтілового спондилодезу включає виконання заднього доступу до поперекового відділу хребта тварини, деструкцію міжхребцевого диска, встановлення паравертебрально двох жорстких накісткових пластин і з'єднання останніми суміжних між собою тіл хребців з наступним визначенням стабільності розташування зазначених пластин в розрахунковому післяопераційному періоді. З'єднання накісткових пластин здійснюють з остистими відростками суміжних хребців шляхом фіксації їх гвинтами під кутом 180 ° щодо вертикальної осі хребта у визначених точках відростків.